Pohjois-Karjalan hyvinvointialue – Siun sote kysyy asiakaspalautetta kuljetuspalveluista sekä vammaispalvelun sosiaalityöstä ja sosiaaliohjauksesta.

Pa­lau­te­ky­se­lyyn voi vas­ta­ta joko pa­pe­ri­lo­mak­keel­la tai säh­köi­ses­ti ver­kos­sa. Ky­se­lyis­tä saa­dut pa­laut­teet oh­jaa­vat ke­hit­tä­mään pal­ve­lu­ja oi­ke­aan suun­taan. Ky­se­lyn tu­lok­sis­ta tie­do­te­taan Siun so­ten verk­ko­si­vuil­la, kun ky­se­ly on päät­ty­nyt ja tu­lok­set kä­si­tel­ty.

Kul­je­tus­pal­ve­lu­jen ky­se­lyl­lä ke­rä­tään pa­lau­tet­ta vam­mais­pal­ve­lu­a­se­tuk­sen sekä so­si­aa­li­huol­to­lain pe­rus­teel­la myön­ne­tyis­tä kul­je­tus­pal­ve­luis­ta. Ky­se­ly kos­kee ar­keen liit­ty­viä mat­ko­ja, ku­ten työ- ja opis­ke­lu­mat­ko­ja sekä asi­oin­tia, har­ras­ta­mis­ta, vir­kis­ty­mis­tä ja yh­teis­kun­nal­lis­ta osal­lis­tu­mis­ta tu­ke­via mat­ko­ja. Ky­se­lys­sä ei ky­sy­tä KELA-kyy­deis­tä, joi­ta ovat ter­vey­den­hoi­to­mat­kat, ku­ten lää­kä­ris­sä, la­bo­ra­to­ri­os­sa, te­ra­pi­as­sa tai apu­vä­li­nei­den so­vi­tuk­ses­sa käy­mi­nen. Ky­se­lyyn pää­see vas­taa­maan ver­kos­sa osoit­tees­sa: https://link.web­ro­pol.com/s/kp2024. Ky­se­ly on avoin­na 24.5.2024 saak­ka.

Vam­mais­pal­ve­lun ky­se­lyl­lä ke­rä­tään pa­lau­tet­ta vam­mais­pal­ve­lun so­si­aa­li­työs­tä ja so­si­aa­li­oh­jauk­ses­ta. Ky­se­lyn vas­tauk­sia hyö­dyn­ne­tään Siun so­ten vam­mais­pal­ve­lu­jen ke­hit­tä­mi­ses­sä.

Vam­mais­pal­ve­lu­jen so­si­aa­li­työs­sä ja -oh­jauk­ses­sa sel­vi­te­tään asi­ak­kaan pal­ve­lu­jen ja tuen tar­vet­ta yh­des­sä asi­ak­kaan kans­sa.

Ky­se­lyyn pää­see vas­taa­maan ver­kos­sa osoit­tees­sa: https://link.web­ro­pol.com/s/vp2024. Ky­se­ly on avoin­na 24.5.2024 saak­ka.